BOUWBEDRIJF CHARLES VAN BREUKELEN

REFERENTIES

Mening van anderen horen?

Op deze pagina kunt u alle referenties van eerdere projecten terugvinden.

renovatie-charles-van-breukelen
Charles

Wilt u ook uw referentie van een project op de pagina laten zetten? Contacteer mij dan via de contactpagina en ik zal het regelen.

Fam. Bennink, Zuidwolde

"Materialen zijn op tijd geleverd en hij kent de bouwtekening uit zijn hoofd."

Alette van den Broek, Soest

"Charles en Coen zijn beide vakmannen die vooral ook meedenken."

Theo van Breukelen, Soest

"Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden en blij met de dakkapel"

Volledige referenties

"Van Breukelen heeft voor ons een prima klus gedaan. We waren niet alleen te spreken over het eindresultaat, maar vooral ook over het meedenken en de persoonlijke benadering tijdens de uitvoering van het project. De mannen volgen niet "blind" de bouwtekening maar komen gaandeweg ook met alternatieven en ideeen die we van te voren niet hadden bedacht. En dit met uiteindelijk een super resultaat!"

- Jan bijkerk, Zuidwolde

foto van het geleverde werk van een dak

"Ook wij vinden het zinvol om onze bevindingen eens op papier te zetten, zodat u, stel dat u nog enigszins twijfelt, dit na al deze reviews te hebben gelezen, echt niet meer hoeft te doen. Charles zijn enthousiasme werkt aanstekelijk . Heeft een opgeruimd karakter en zo ziet zijn werkplek er ook uit. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaar per mail en telefoon. Wbt de planning, daarin betrekt hij je mee, materialen zijn op tijd geleverd en hij kent de bouwtekening uit zijn hoofd, waarmee ik wil zeggen dat hij veel op zijn gevoel en instinct werkt. Kostenplaatje? Geen probleem, Charles denkt mee. ( soms in zijn eigen nadeel ). De prijs weet je van te voren en hij werkt anderhalf uur in een uur. Dus je betaald nooit teveel.;-)) In de bouw of verbouw te zijn is heus niet altijd een pretje, maar wanneer je deze man aan het werk ziet, weet je dat het in goede handen is. Een echte vakman! Wij wensen een ieder een hele fijne (ja , dat kan echt) bouwtijd toe!Fam. Bennink uit Zuidwolde Dr."

- Fam.Bennink, Zuidwolde

"Via mond op mond reclame je opdrachten binnenhalen is eigenlijk de beste manier.Bouwbedrijf Charles van Breukelen heeft bij ons zijn vakmanschap en gedrevenheid in alle facetten tentoongespreid.Charles en Koen, twee betrokken alles kunners waar we enkele maanden op gepaste afstand bijzonder goed mee zijn opgetrokken. Tussentijdse veranderingen konden moeiteloos worden aangebracht en voor eventuele problemen werd altijd een creatieve oplossing gezocht.Het uitbesteedde werk is bij vakkundige mensen ondergebracht.Het resultaat is helemaal naar onze zin.Wij bevelen dit bedrijf "met hart voor elk bouwkundig werk" warm aan.Bouwen zonder problemen??? Het kan!!! Henk en Marja Holtmaat, Zuidwolde"

- Holtmaat, Zuidwolde

"Wij hebben Charles en Koen via een vriend aanbevolen gekregen. Deze vriend was ook zeer tevreden over het door hen geleverde werk. Wij hebben in de woonkamer een stukje aan laten bouwen en boven in een slaapkamer een stukje op laten bouwen op de gevel. Ook is er een nieuw raam in de gevel geplaatst. Verder hebben wij veel stucwerk en elektra laten doen en deuren met hang en sluitwerk laten vervangen. Al met al veel diverse zaken waarbij Charles en Koen op een goede wijze de afstemming tussen de verschillende onderaannemers hebben gecoördineerd. Wij zijn ook tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. De nazorg, waarbij er nog wat kleine aanpassingen moesten worden gedaan, is door hen ook netjes geregeld."

- Fam,van Ginkel, Soest

"Charles en Coen zijn beide vakmannen die vooral ook meedenken. Wij waren best bang dat ons jaren dertig huis ge-verbouwd zou worden door de enorme aanbouw, maar Charles heeft door vakmanschap de lijn in ons huis goed weten door te trekken. Omdat ik zelf werkzaam ben als makelaar vind ik dat van toegevoegde waarde aan mijn woning. Verder zijn het innemende persoonlijkheden, die rekening houden met de bewoners. Hierdoor zijn de 5 maanden, die zij bij ons aan de slag zijn geweest, om gevlogen en hebben een minimum aan overlast bezorgd. Ik kan ze dan ook van harte bij u aanbevelen!"

- Alette van den Broek, Soest

"Wij geven graag onze reactie op de perfect uitgevoerde verbouwing door van Breukelen VOF bij een ieder bekend als Charles en Coen. Zij denken al mee vanaf het ontwerp, geven goede tips tijdens de verbouwing en zijn graag bereid iets extra te doen. De bouwplaats is altijd netjes opgeruimd en ziet er goed uit. Bij ons hebben zij een uitbouw op de eerste verdieping uitgevoerd met een verplaatsing van de badkamer van achter naar voren. Ook de partners waarmee zij samen werken zijn uiterst correct en prettig om mee samen te werken. Wij kunnen hen van harte aanbevelen en bij ons in de straat hebben zij inmiddels meerdere klussen uitgevoerd tot ieders tevredenheid. Charles en Coen, ga zo door. Een bouwbedrijf die je graag bij vrienden en kennissen aanbeveelt."

- Theo Smits, Soest

"Wij hadden Charles van Breukelen een aantal jaren geleden bij vrienden zien bouwen en dat was opvallend goed. Betrouwbaar, netjes en een prachtige afwerking. Bij ons hebben ze aan de zijkant uitgebouwd en boven bij 1 van de slaapkamers een opbouw gemaakt. Ze denken mee, zijn harde werkers, ruimen de rotzooi op en ze zijn betrouwbaar. Van verschillende buren hebben wij positieve reacties gekregen over de manier van werken en bouwen van Van Breukelen. Inmiddels hebben verschillende kennissen ook hun bouwwerkzaamheden door Charles en Koen uit laten voeren. Nog elke dag genieten wij van de ruimte die we gekregen hebben en van de reacties van anderen hoe mooi het is geworden!"

- Leko, Soest

"Via onze elektricien Ivar van de Broek, zijn wij met Charles en Coen in contact gekomen en hebben zij een veranda gebouwd achter onze garage van ons huis. In overleg is de bouwstijl vastgesteld, passend bij de jaren 20 stijl van ons huis en zijn wij erg tevreden met het prachtige resultaat. De mannen zijn erg betrokken en begrijpen wat wij als opdrachtgevers belangrijk vinden. Inmiddels hebben ze ook onze bovenverdieping naar volle tevredenheid aangepast."

- Hoogenberg Woudenberg

"Charles van Breukelen heeft met zijn team de daken en de dakgoten van mijn huis en schuur aan de Heuvelweg vernieuwd en ook de bijkeuken verbouwd. Niet alleen is de opdracht perfect uitgevoerd, maar het was ook nog eens gezellig om de heren aan het werk te zien ! Ook de nazorg is prima, van harte aan te bevelen dus!"

- Ankie Nolen, Soest

"Charles heeft bij ons een aanbouw gedaan van 50 m2 als praktijkruimte en we zijn erg tevreden. Het werk ging snel en denken mee. Op kritieke punten werden wij altijd betrokken in de beslissingen. Wat ook fijn is, is dat ze de bouwplaats enigzins opgeruimd houden en dat is erg fijn. Charles en Koen, bedankt!"

- Thomas Lesmeister, Soest

"Vaak vragen opdrachtgevers aan mij : ' weet jij nog een goed bouwbedrijf'. Dan geef ik altijd de naam Charles van Breukelen door want : Dit zijn vakmannen, harde werkers, weten wat ze doen, overleggen met opdrachtgever/architect (dat gebeurd niet altijd.....). Ontzorgen de opdrachtgever, snel en betrouwbaar, prijskwaliteit is prima! Het gaat Charles ook echt om het eindresultaat EN een tevreden klant !!!"

- Paul Veenman, Soest

Foto van project in Soest

"Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden en blij met de dakkapel en binnen afwerking.Die werk zaamheden zijn vakkundig en snel uit gevoerd door twee kanjers van vaklui { Charles en Coen} nog bedankt jongens ga zoo door.Want het plezier waar mee jullie de werksaamheden uitvoeren is opvallend"

- Theo van Breukelen, Soest